Megan Foks će izdržavati bivšeg muža?

Agencije
Megan Foks će izdržavati bivšeg muža?

Glumica Megan Foks moraće, po svoj prilici, da izdržava supruga Brajana Ostina Grina (42) nakon što njihov razvod bude končan.

Kako slavni par nije potpisao predbračni ugovor, nakon razvoda Megan i Brajan moraće da podijele imovinu stečenu u braku napola, ali će glumica morati i da izdržava supruga budući da zarađuje više od njega.

Takođe, Brajan Ostin Grin ima sve manje glumačkih angažmana jer je prošlog decembra doživio ozbiljnu saobraćajnu nesreću, nakon čega su mu doktori dijagnostikovali vrtoglavice.

Kod Grina je dijagnostikovan teži oblik vrtoglavice zbog kojeg danima ne može da ustane iz kreveta.

Glavni razlog za razvod braka ovog poznatog para nije njena opsjednutost karijerom i posvećenost glumi, barem tako tvrdi britanski "Miror", koji je uvjeren da je pronašao pravog krivca za razlaz jednog od dugovječnijih holivudskih parova.

Megan je ostala u dobrim odnosima s bivšim momkom i kolegom Šajom Labafom, a nakon što se rastala od Brajana prije šest mjeseci, odmah se javila bivšem.

Njih dvoje bili su u kratkoj romansi 2008. godine tokom snimanja "Transformersa", a u tom periodu Megan i Brajan napravili su kratku pauzu u vezi.

Nakon toga Megan se vratila Brajanu, a poslije nekog vremena su se vjenčali i dobili dva sina.

S obzirom na to da je nakon svađe s 22-godišnjom djevojkom, britanskom glumicom Mijom Got, Šaja u taksiju pokušao da pozove upravo Megan (što su snimili momci koji su spriječili tučnjavu s djevojkom), u ovoj priči možda ima istine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana