Megan Foks anoreksična?

Glas Srpske
Megan Foks anoreksična?

Dvadesetčetvorogodišnja Megan Foks nedavno je predstavila nove fotografije iz reklamne kampanje za "Armanijevo" donje rublje. Na "golišavim" fotografijama jasno se ocrtavaju rebra i druge kosti, što je svjetsku štampu navelo da spekuliše da lijepa glumica boluje od poremećaja u ishrani.

Njen lični trener Harli Pasternak morao je da demantuje da ona boluje od anoreksije, pa je rekao za "Holivud lajf" da Foksova nema problem sa ishranom i da ne boluje od neuhranjenosti.

- Tačno je da Megan ne može lako da se ugoji, ali ima takav metabolizam. Radim sa njom na planu jelovnika kako bi unosila dovoljno kalorija. Takođe mora i da vježba više nego što biste pomislili, jer brzo mršavi i mora da diže tegove kako bi zadržala mišićnu masu - objasnio je on.

"Dejli mejl" je oštro iskritikovao "žgoljavu" Megan i u tekstu navodi da je gubitak oblina jedan od razloga zbog kojih je izgubila ulogu u trećem nastavku "Transformersa".

Megan Foks je prethodnih godina više puta bila birana za najseksepilniju ženu svijeta, a navodno je posljednjim fotografijama šokirala fanove svojom premršavom figurom u kampanji za donji veš "Emporio Armani".

U "Dejli mejlu" navode da je glumica izgubila svoje prepoznatljive obline, te sada djeluje poput klasičnih manekenki sa modnih pista, što je razočaralo mnoge njene fanove. Ipak, u "Armaniju" ne misle tako, budući da sa Megan sarađuju veoma uspješno već nekoliko godina. Najnoviji set fotografija urađen je u crno-bijeloj tehnici, a akcenat je stavljen na umjetnički momenat, više nego na seksepilne atribute poznate glumice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana