Medijafest uz najpoznatija medijska imena

Glas Srpske
Medijafest uz najpoznatija medijska imena

Drugi festival medija "Medijafest", u organizaciji agencije "Metromedija", biće otvoren u četvrtak, 9. juna, u 21 čas na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Podizanje zavjese Festivala obilježiće okupljanje svih učesnika manifestacije, a za dobro raspoloženje pobrinuće se bendovi "Scripta" iz Bihaća i "Soundbeat" iz Banjaluke.

Ulaz na tvrđavu je besplatan, a u slučaju kiše, svečanost otvaranja festivala biće održana u banjalučkom klubu "Demofest".

Drugi dan "Medijafesta" rezervisan je za predavanja Emira Kusturice, Ivana Stankovića, Daniela Akermana i Vladimira Resnera. U 14 časova svi učesnici festivala autobusima će otići do Krupe na Vrbasu, gdje će biti održan "Adrenalin day".

-       U organizaciji naših prijatelja iz Rafting kluba "Kanjon" pripremamo takmičenje medija u raftingu. Ovaj dan će sigurno obilježiti odlična energija, dobra atmosfera i takmičarski duh. Na osnovu iskustva od prošle godine ne sumnjam da se većina njih već sada priprema za taj dan - rekla je direktor "Medijafesta" Milena Đekić.

Ona je dodala da se adrenalinsko nadmetanje završava u 20 časova, kada će u klubu "Kanjon" nastupiti beogradski bend "Makao", a zabava sa svim učesnicima trajaće do jutra.

"Medijafest" će obraditi pregršt aktuelnih tema iz svijeta medija i marketinga sa atraktivnim i zanimljivim gostima. Diskusije o privatnosti javnih ličnosti, o gledanosti rijaliti šou emisija, istraživačkom novinarstvu, o marketing budžetu i preraspodjeli budžeta, zasigurno će mnoge zainteresovati, a sve to posjetioci će moći čuti u subotu, 11. juna, na banjalučkoj tvrđavi Kastel.

Pored Vedrana Strukara, Vesne Milanović, Miroslava Mikeša, Bebe Dragić i Vladimira Čeha, pažnju će privući i Bojan Radun, Davorin Šimunić, Džonatan Gruber i Gordana Suša. U diskusiji će učestvovati i Olivera Kovačević, Jovan Marić, Aleksandar Saša Jovanović, Dragan Marinković Maca, Denis Latin, Mate Đaković, Dragan Jerinić, Milkica Milojević i Dubravka Gajić.

Veliku pažnju privući će i svjetski poznati dizajner Karim Rašid, koji će prirediti nezaboravan šou začinjen odličnom muzikom i ludim bojama. Sve moguće nagrade, kojima je ovjenčan, nemoguće je pobrojati, a mnogi modni magazini su mu odali počast što je ružičastu boju napokon učinio muževnom.

Dugo očekivana "Noć reklamoždera" biće održana u subotu, u 21 čas, na Kastelu. Sve posjetioce očekuje karavan najboljih svjetskih reklama iz 2010. godine, po izboru Žan Mari Bursikot, te ludi provod uz spektakularne di-džej setove - "Sevdah baby", Karim Rašid i svjetska house atrakcija - DJ GADJO! Oni koji ne žele da propuste uzbudljivu subotnju noć "Medijafesta" ulaznice mogu obezbijediti na banjalučkom Trgu Krajine po cijeni od pet KM.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana