Matičar otkrio užasan problem koji je nastao na Breninoj svadbi

GS
Foto: YouTube

Vjenčanje Lepe Brene i čuvenog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića najavljivano je kao "svadba vijeka", i to je u neku ruku i bilo.

Te 1991. javnost nije prestajala da bruji o ogromnom veselju koje je upriličeno, a zbog njihove svadbe je bio prekinut i "Dnevnik 2" kako bi se mladenci uključili uživo u program.

Međutim, decenijama kasnije matičar Radivoj Mrđa je otkrio da stvari na veselju nisu išle tako glatko. Kako je svojevremeno ispričao, vjenčanje Brene i Bobe trebalo je da bude održano u velikoj konferencijskoj sali Sava centra.

Planirano je da sve bude holivudski namješteno, da svira simfonijski orkestar, ali cijev je pukla i vjenčanje je moralo da bude u bioskopskoj sali iako su svi gosti već došli.

Iako je ovaj događaj više nego neprijatan, "Brena i Boba su ipak fenomenalno reagovali", prisjetio se matičar, prenosi Mondo,

Torta je imala pet spratova, pokloni su stizali sa svih krajeva svijeta, među kojima je bio najbolji onaj od kuma Borisa Bekera koji je poslao najnoviji "mercedes", a muzička zvijezda blistala je u vjenčanici modne kuće "Dior".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana