Martina Navratilova u vezi sa bivšom misicom SSSR-a

Glas Srpske
Martina Navratilova u vezi sa bivšom misicom SSSR-a

Pošto je 1981. godine priznala da simpatiše djevojke, čehoslovačka teniserka Martina Navratilova ubrzo je izgubila 12 miliona dolara vrijedne sponzorske ugovore s industrijom odjeće.

Od tada je bivša teniserka odlučila da svoj privatni život drži podalje od očiju javnosti, kao i svoju najnoviju djevojku. Namjerno ili slučajno, Navratilovoj je očigledno dosadilo da bježi i skriva se sa svojom novopečenom vjerenicom, pa je tako odlučila da prošeta s njom po Sen Tropeu. Njeno ime je Julija Lemigova, a iza sebe ima tragičnu prošlost zbog koje joj je život krenuo u drugom smjeru. Bivša mis univerzuma SSSR-a posljednji je put punila novinske  stupce kad je njen bivši momak, oženjeni francuski bankar Eduard Stern, pronađen mrtav u lateks odijelu. Lemigova je oženjenog Sterna upoznala 1994. godine, nakon čega su započeli ljubavnu aferu.

Pet godina kasnije, kad je Julija saznala da je trudna, bankar je ostavio svoju tadašnju suprugu i započeo zajednički život s bivšom misicom. Par je nekoliko mjeseci kasnije dobio sina Maksimilijena koji je umro s nepunih pet mjeseci. Iako nikad nije potvrđeno, sumnja se da je njihov sin umro od unutrašnjih povreda koje mu je nanijela dadilja iz Bugarske. Ona je, naime, odmah poslije dječakove smrti nestala, a slučaj je zatvoren dvije godine kasnije zbog manjka dokaza. 1995. godine i njen momak je pronađen mrtav, obučen u lateks odijelo i upucan kroz prsa. Krivicu za njegovu smrt preuzela je njegova druga ljubavnica, prostitutka Sesil Brosan koja ga je upucala tokom sado-mazo seanse. Iako zvuči poput nekog filma, život nove djevojke Martine Navratilove je, kako tvrde bliski prijatelji, napokon došao na svoje kad je upoznala bivšu teniserku. Obje su sad srećne, zaljubljene i planiraju da uplove u bračnu luku. Osim Lemigove koja zaista ima tužnu prošlost, Martina Navratilova se u posljednjoj godini često nalazila na novinskim i sudskim stupcima, i to zbog bivše djevojke.

Pošto ju je Navratilova ostavila, Toni Lejton je tužila teniserku, a kao razlog je navela "emocionalnu, mentalnu i psihičku traumu koju je doživjela zbog nenajavljenog prekida". Navratilova ju je, takođe, izbacila iz zajedničkog doma, što je još jedan od razloga zbog kojeg se Lejton okomila na nju.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana