Marta Savić uzvraća udarac suprugu Miletu

Glas Srpske
Marta Savić uzvraća udarac suprugu Miletu

Nakon što je u emisiji "Paparaco lov" emitovan snimak na kojem Mile Kitić "privodi" u hotel znatno mlađu plavušu, supruga Marta Savić mu je poručila da je bolje da je ne čeka kod kuće kada se vrati sa putovanja. Mile joj je potom u znak izvinjenja poslao dragi kamen!

Naime, pjevačica se nalazi u Tajlandu, gdje je otišla da se odmori, a prijatelji su joj javili da je snimak Mileta i nepoznate djevojke emitovan na televiziji, što je nju razbjesnilo.

- Marta je trenutno u Tajlandu i prijatelji su je pozvali i javili joj da je Mile snimljen sa znatno mlađom devojkom. Ona trenutno ne želi da čuje za njega! Tamo je otišla da bi se odmorila i želi da tako i ostane. Neće da se opterećuje ovakvim stvarima i sve što želi jeste da se prepusti lepotama tog mesta. Jedino što je poručila Miletu preko prijatelja jeste da je bolje da je ne čeka kod kuće - ispričao je izvor blizak pjevačici, a Mile je na sve ovo kazao:

- Ma to će Martu brzo da prođe. Ona zna da ja samo nju volim i da je ne bih prevario. To je bila njena prva reakcija na snimak, ali će, kad je prođe bes, shvatiti da to nije istina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana