Marko Jarić se ne opterećuje se paparacima

Glas Srpske
Marko Jarić se ne opterećuje se paparacima

Srpski košarkaš Marko Jarić izjavio je da ga ne zanima to što su on i njegova porodica uvijek na meti paparaca.

Igrač madridskog Reala istakao je da novac nije sve u životu i da mu je u ovom trenutku prioritet da odigra što bolju sezonu.

- Ne opterećujem se paparacima, jer sam fokusiran na košarkašku karijeru. Svestan sam da smo Adrijana i ja uvek na meti fotoreportera. Tu ništa ne može da se uradi, ako on želi da vas slika, on će to sigurno uraditi. Što se tiče naše bebe, trudimo se da ne izlazi nešto previše, da se ne bi našla na meti paparaca i čini mi se da u tome uspevamo - kazao je Jarić.

Srpski košarkaš je rekao da njegov dolazak u Real nema veze s novcem i da njime ne može sve da se kupi.

- Slobodno mogu da kažem da nije sve u novcu. To svi na svetu znaju. Nekad donosiš odluke koje nemaju veze s finansijama. Moja glad za pobedom je i dalje neverovatna i to ne može da se kupi nikakvim novcem. Došao sam u ekipu koja uvek juri trofeje i to je najvažnije za mene - dodao je Jarić.

On je istakao da je zadovoljan svojim igrama u Realu, iako napominje da uvijek može bolje.

- Prija kad navijači u superlativima pričaju o tebi, ali moj moto je da uvek može bolje i trudiću se da opravdam njihovo poverenje. Sezona je duga i verujem da ćemo se na kraju svi radovati. Imamo dobar tim i predvođeni smo odličnim trenerom - zaključio je Jarić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana