Marko Jarić prošetao Ninu

Glas Srpske
Marko Jarić prošetao Ninu

Posle utakmice Reala protiv Armani džinsa u posljednjem kolu Evrolige "zaglavio" je u poznatoj milanskoj diskoteci do sitnih časova, a velikom zavodniku društvo je pravila poznata manekenka, ovoga puta to je bila prelijepa Nina Seničar

Marku Jariću baš prija Evropa. Novi košarkaš Reala proslavio je Srpsku novu godinu u prestižnoj diskoteci "Armani" u Milanu u društvu srpske manekenke Nine Seničar. Više italijanskih medija prenijelo je vijest da je Marko poslije utakmice Reala protiv Armani džinsa u posljednjem kolu regularnog toka Evrolige "zaglavio" u poznatoj milanskoj diskoteci do sitnih časova. Kao što obično biva, velikom zavodniku je društvo pravila poznata djevojka sa manekenskih pista. Ovoga puta to je bila prelijepa Nina Seničar. Pošto se te noći proslavljao doček Pravoslavne nove godine, ekipa je imala dobar razlog da se poprilično "zagrije" i u veseloj atmosferi dočeka jutro.

Za to vrijeme Adrijana u Njujorku provodi vrijeme sa njihovom kćerkicom Valentinom, a po svemu sudeći, neće oklijevati i uskoro bi i ona mogla da se useli u Jarićev stan u Madridu. Inače, prestižni magazin "Poeple" proglasio je Marka MVP-jem, doduše, ovdje nisu uzimani u obzir košarkaški kriterijumi. Prema mišljenju "Poeple", Jarić je u 2009. godini prema svojoj supruzi Adrijani Limi "odigrao" najbolje od svih NBA igrača.

Marko je za svoju ideju da na romantičan način u zimskom centru Vejl zaprosi Adrijanu, da se poslije oženi i sa njom dobije dijete nagrađen sa maksimalnih 100 poena. Iza njega je zvijezda Los Anđeles Lejkersa Lamar Odom, koji je poslije samo mjesec dana zabavljanja stao na ludi kamen sa TV zvijezdom Kloi Kardašian.

Italijanski tabloidi brzo su prozvali Ninu Seničar "seksi Srpkinjom". Odmah po osvajanju titule mis Jugoslavije 2001, Nina se obrela u visokom društvu u Italiji. Mediji su je dovodili u vezu sa slavnim pjevačem Erosom Ramacotijem, a ona je ubrzo postala hostesa u popularnom TV šouu "Gole vijesti". Uskoro su počele da stižu nove ponude, kako za modne revije, tako i za popularne emisije i Nina je učvrstila svoje pozicije u italijanskom džet setu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana