Marko Feher na London Fashion Week-u

A. M.
Marko Feher na London Fashion Week-u

Talentovani modni dizajner sa zapaženim svjetskim uspjehom, Banjalučanin, Marko Feher, predstaviće se na prestižnom London Fashion Week-u od 16. do 22. septembra ove godine.

Marko je prvi BiH dizajner koji će učestvovati na jednom od četiri najpoznatija Fashion Weeka u svijetu (Njujork, Milano, Pariz), dobio je poziv od agencije "Fashion Scout" iz Londona.

- Nisam očekivao, ali sam priželjkivao. Presrećan sam. Ovo je ostvarenje sna za svakog dizajnera, kao i veliko priznanje za moj dosadašnji rad - kazao je Marko Feher.

Feher će se predstaviti sa veoma zahtjevnom kolekcijom koja obiluje ručno rađenim elementima, sa minimalnim korišćenjem mašine. Kolekcija će biti vrlo kompleksna, jer je fokus na manipulisanju materijalom, tj. mijenjanju izvornog oblika.

Izuzetnim talentom prvo je osvojio domaće, zatim regionalne i svjetske simpatije. Njegove kolekcije krasile su brojna izdanja svjetskih modnih časopisa kao što su britanski "Vog", "Glamur", najpoznatiji japanski i španski modni portali, te mnogi drugi svjetski mediji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana