Marko Feher na čelu kampanje za Nivea BH Fashion Week

Aleksandra Madžar
Marko Feher na čelu kampanje za Nivea BH Fashion Week

Početkom aprila održaće se najiščekivaniji 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo s odličnim programom gdje će vodeći domaći dizajneri i noviteti modne scene predstaviti svoje nove kolekcije.

Kampanju za predstojeću sedmicu mode osmislio je vrhunski modni tim okupljen pod kreativnim vođstvom mladog dizajnera iz Banjaluke Marka Fehera.

Prije samo dvije godine, Marko Feher, bio je prvi pobjednik titule "Perwoll New Generation 2014", a sada se o njemu priča u modnim krugovima cijelog svijeta. Britanski "Vogue", takozvana modna Biblija, "Glamour", najpoznatiji japanski i španski modni portali i mnogi drugi svjetski i regionalni mediji pisali su o Marku i njegovom radu. Njegov brend sada ima londonsku adresu. Ovogodišnji vizual modnog događaja 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo nosi parolu  "Inovacija". Sam pojam inovacija dosta je širok, ali kada je moda u pitanju inovacija je ključan pojam. Sve vrsne i vodeće dizajnere u svijetu mode inovacija čini posebnima.

- Kako ne bismo ostavili inovaciju samo na dizajnerima, Udruženje manekena i modnih kreatora BiH, te izvršni producent modna agencija "Abc Models Mgmt", za sve gledaoce pripremili su dosta iznenađenja. Za početak otkrivamo da je 36. Nivea BH Fashion Week Sarajevo produžio trajanje za jedan dan više, te  da će se revije prvi put održavati na više lokacija, što daje naslutiti da je vrijeme za novu modnu viziju - navodi se u saopštenju.

Kao zvijezda i zaštitno lice kampanje odabrana je Ines Jovanović, World Top Model BiH koja se, na svjetskom izboru World Top Model 2015. održanom u Rimu, kao predstavnica BiH plasirala u Top 10.  Za njen mejkap pobrinula se Žana Vučković, dok fotografije potpisuje etablirani modni fotograf Saša Savičić takođe iz Banjaluke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana