Mario Baloteli provocirao Dženi Tompson

Glas Srpske
Mario Baloteli provocirao Dženi Tompson

Problematični italijanski napadač Mario Baloteli po ko zna koji put skrenuo je pažnju novinara na sebe.

Naravno, ni ovaj put ne na terenu, nego vulgarnim ponašanjem van terena. Zvijezda Mančester Sitija iz dana u dan puni novine širom Evrope. Kao i bezbroj puta do sada, ni ovaj put Italijan nije oduševio na terenu. Nakon što je rekao da će zauvijek prestati sa glupiranjem ako ga upoznaju sa njegovim idolom Ronaldom, britanski "Sun" došao je do novog skandala u kome je učestvovao napadač "građana".

- Runi, Runi - vikao je Baloteli u ekskluzivnom italijanskom restoranu nakon što je ugledao Dženi Tompson, prostitutku koja je postala slavna poslije "druženja" sa Vejnom Runijem. Dženi se vraćala prijatelju za sto iz toaleta, a bahati Mario na glas se smijao i prstom upirao u Sama Birča, Dženinog prijatelja.

Ali tu nije bio kraj Balotelijevom provociranju. Prilikom izlaska unio se u lice Birču, uhvatio ga za ruku i pozvao ga da se fizički obračunaju van "San Karla", restorana u Mančesteru u kome Italijan svaki dan jede.

- Dženi ga nije ni čula, jednostavno ga je ignorisala. I ja sam pokušao isto da napravim, nastavio sam da jedem. Ali on je bio uporan da izazove tuču. Unio mi se u lice i pozvao me van. Nisam sitan i ne dozvoljavam da me neko maltretira ma ko to bio. Nisam ustuknuo pred Balotelijem ni kad me povukao za ruku. Bili smo na milimetar sa čelom jedan od drugog, a on me opsovao na italijanskom. Ali onda su se između nas ubacili konobari. Vratio sam se za sto, a on je otišao u svom "maseratiju" - ispričao je Birč.

Iako nije bila kriva, Dženi je vlasnik restorana zabranio da ubuduće dolazi u "San Karlo". Zvijezda Sitija i dalje je ondje gotovo svaki dan.

- Ponašao se kao luđak, mislim da je on poprilično poremećen - zaključio je Sam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana