Marinko Rokvić se potukao zbog parkinga VIDEO

Novosti.rs
Marinko Rokvić se potukao zbog parkinga VIDEO

U garaži Tržnog centra "Delta siti" danas se, nešto prije 16 časova u subotu, pjevač Marinko Rokvić potukao sa mladićem I. A. i njegovom djevojkom, a do sukoba je došlo zbog parking mjesta.

U garaži Tržnog centra "Delta siti" u subotu je, nešto prije 16 časova, došlo do incidenta kada se pjevač Marinko Rokvić potukao sa mladićem I. A. i njegovom djevojkom. Prema nezvaničnim informacijama, do sukoba je došlo zbog parking mjesta, a mladić I. A. zadobio je lakše povrede glave.

Svađa oko parking mjesta prerasla je u tuču u kojoj je, navodno, deblji kraj izvukao mladić, čija je djevojka čuvala slobodno parking mjesto. Kada je pjevač pokušao da se uparkira, iako ona stoji tu, djevojka nije dozvolila, lupajući mu po haubi automobila. Ubrzo je došao i njen momak koji je počeo da se raspravlja s Rokvićem. Verbalni sukob prvo je prerastao u guranje, a potom i tuču.

Kako nezvanično saznaju Novosti, Rokvić se poslije sukoba, sa suprugom zaputio ka buticima, a povređeni mladić je pozvao policiju. Pjevač i njegova supruga ubrzo su se vratili do parkinga, kako bi sačekali organe reda i dali izjave.

Dok se čekao dolazak policije, Rokvić je objašnjavao šta se dogodilo.

– Ja sam hteo da se parkiram, a devojka je stajala na parking mestu i nije želela da se pomeri. Zamolio sam je da se pomeri, a ona je to odbila i počela je rukama da udara po mom automobilu. Istovremeno, njen dečko je stao pored mojih vrata i nije mi dao da izađem. Nekako sam uspeo da izađem… počelo je guranje, on je zamahnuo, a njegova devojka je skočila na mene… Eto, tako je bilo – ispričao je Marinko.

Iz MUP nisu mogli da daju informacije o ovom događaju, jer je istraga u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana