Marina poslije tuče sa bivšim stanodavcem: Ništa mu ne dugujem, ovo je moj dom

Agencije
Marina poslije tuče sa bivšim stanodavcem: Ništa mu ne dugujem, ovo je moj dom

Novi Sad - Dan nakon svađe i tuče sa bivšim stanodavcem u hodniku zgrade, Marina Perazić je sa kćerkom Lunom prespavala mirnu noć, prenose agencije.

Stavila je nova sigurnosna vrata, platila je zaostalu kiriju i račune za šest mjeseci unazad i potpisala novi ugovor sa pravim vlasnikom stana.

U čemu je zapravo bio problem?

- Ja sam stan iznajmila 2010. godine od Stevana Mrđana, sa kojim je juče izbio incident. Ugovorom se predstavio kao vlasnik i sve je bilo u redu do prije nekoliko mjeseci, kada je meni stigao poziv na sud. Tužba je stigla i protiv mene i protiv Stevana, i to od njegovog zeta - objašnjava Marina u jednom dahu probleme sa kojima se suočila.

Stevan je naime još prije nego što je pjevačici iznajmio stan izgubio pravo raspolaganja nad nekretninom.

Stevan sa zetom, čiji je sin Stefan zakonski vlasnik, nije u dobrim odnosima, pa su vodili spor oko imovine.

Stefanov otac raspolaže imovinom sina dok ne postane punoljetan, pa je i tražio pravo raspolaganja stanom u kojem živi Marina sa kćerkama.

Pjevačica je od 2010. godine dedi Stevanu isplaćivala kiriju na ruke, da bi prije par mjeseci saznala da novac ne daje pravom vlasniku.

Kada je od suda dobila potvrdu da je novac davala pogrešnom čovjeku, saopštila mu je da mu više neće davati novac.

I tada počinju veliki problemi.

- Dolazio je na vrata. Stavljao je superlijepak u bravu, skidao je osigurače, prijetio da će demolirati stan - priča pjevačica.

Marina je prije tri dana sklopila dogovor sa pravim vlasnikom stana, potpisala ugovor i zajednički su odlučili da postave sigurnosna vrata da bi se prekjuče desila velika scena i tuča sa deda Stevanom.

- Dok su majstori namještali vrata, pojavio se Stevan Mrđan. Pokušavao je da otme vrata, da ih baci sa sedmog sprata, čupao je Lunu za kosu... - potresena priča Marina Perazić.

Kaže da je ubrzo stigao i pravi vlasnik, policija je privela Stevana Mrđana.

Ubrzo su ga pustili.

Priča o tuči pjevačice sa stanodavcem zbog navodne neisplaćene kirije odjeknula je juče i izazvala brojne komentare, a jedno od najčešćih pitanja bilo je i - zašto ostaje tu da živi?

- Ja sam napravila dom ovde i teško mi je da iselim. Selidbe uvijek teško padaju... Nemam ni vremena za to, a ne volim ni da mijenjam često mjesto gdje živim. Ovo mi je postala kuća - priča Marina.

Stevanov zet Slobodan Nikolin pokrenuo je krivičnu prijavu protiv Stevan Mrđana zbog ugrožavanja sigurnosti, dok ga je Marina Perazić tužila zbog lažnog predstavljanja i prevare.

Ko je pravi vlasnik stana

- Kada sam se dogovorila oko ovog stana sa Stevanom Mrđanom, uzela sam ključeve i 15 dana nisam ulazila u njega jer je trebalo da se renovira. Ubrzo sam saznala da je u stanu koji mi je izdat živela pokojna kćerka Stevana Mrđana, što je on od mene sakrio - dodala je ona.
Na dan incidenta, Stevanov zet prvi put je ušao u stan od 2007. godine, kad mu je umrla supruga.

Kratko se zadržao, jer je teško podnio da se zadržava u tom stanu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana