Marina Perazić smuvala dečka mlađeg 33 godine

Kurir
Marina Perazić smuvala dečka mlađeg 33 godine

Beograd - Marina Perazić ima novu ljubav.

Pjevačica je nedavno započela romansu s dvadesetdvogodišnjim Dimitrijem Blugrejem, s kojim je snimila duetsku pjesmu

Već izvjesno vrijeme Marina je bila sama. Posvetila se časovima zumbe i ćerkama i ljubav je nije interesovala. Sve dok nije upoznala dvadesetdvogodišnjeg Dimitrija. Njih dvoje su najprije bili prijatelji, on joj je pomagao u njenim poslovima i tako su se zbližili.

Snimili duet

- Dimitrije je student Art akademije i on je Marini pomagao u mnogo čemu. Ona je poznata kao neko ko pada na talenat i na sve što je drugačije i ne uklapa se u kliše. Upravo time ju je osvojio. Marina je veoma zadovoljna - priča izvor blizak ovom paru.

Njih dvoje nedavno su snimili duet koji se zove „Tišina”, a na nedavnoj promociji u jednom klubu pojavili su se ruku pod ruku.

Marina bez komentara

- Neću da komentarišem svoj ljubavni život. O Dimitriju mogu da pričam samo kao o dečku s kojim sam snimila duetsku pesmu - kaže pjevačica Marina Perazić.

Oduvek je voljela mlađe!

Marina nikada nije krila da preferira mlađe muškarce, a jednom prilikom priznala je da je najmlađi muškarac s kojim je bila u emotivnoj vezi bio mlađi od nje 21 godinu.
                                                                                                                                                                                                                                                                                         Njoj nisu strane ni veze s poznatim muškarcima. Ivanu Feceu Firčiju je rodila dve ćerke, a bila je u vezama s Vladom Georgievim i Sergejem Trifunovićem, koji su takođe mlađi od nje.

Uvijek je isticala da se pali na mlađe muškarce i da zapravo nikad nije bila sa starijim frajerom. Marinina teorija je da su starijim muškarcima bolje mlađe ženske, a starijim ženama mlađi frajeri.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana