Marijana dobila pare, izgubila Nemeša VIDEO

Glas Srpske
Marijana dobila pare, izgubila Nemeša VIDEO

Marijana Čvrljak iz Šibenika pobjednik je posljednje sezone Velikog brata, a publika na Košutnjaku negodovanjem je dočekala ovu odluku. U superfinalu se za glavnu nagradu od 104.700 evra borilo petoro stanara. Prva je ispala Soraja, a poslije nje kuću su napustili Brendon i Horvat.

Dok su čekali proglašenje pobjednika, Duško i voditeljka Antonija su se smijali, a Marijana je bila tužna i brisala suze. Po Duškovom izlasku napolje, publika je burno reagovala i zviždala na spomen Marijaninog imena, na šta im je voditeljka Antonija iz Hrvatske poručila: "Nemojte biti Balkanci u ovom trenutku".

Pobjedu Marijani nisu čestitali ni bivši ukućani, koji su uručenje nagrade pratili u društvu Nemeša, njenog ljubavnika iz kuće VB, koji ju je nekoliko časova ranije, na iznenađenje svih, javno ostavio pred televizijskom publikom.

Marijana nije željela da na poziv Velikog brata izađe na binu, što je i razumljivo, s obzirom na situaciju u kojoj se nalazi. Na binu je izašla u pratnji svog oca, koji je došao u Beograd da kćerki pruži podršku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana