Marija Šerifović završila na infuziji

GS
Marija Šerifović završila na infuziji

Pjevačica Marija Šerifović posljednjom objavom zabrinula je svoje pratioce.

Naime, Marija je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj je pozirala sa koleginicom i prijateljicom Jovanom Pajić.

Njih dvije su u isto vrijeme primale infuziju, a Marija je u opisu napisala: Zvanično su krenule pripreme za novu pjesmu. Bože, daj mi snage i mudrosti – napisala je Marija.

Jovana Pajić se zbog porodice povukla u medijsku ilegalu, a nakon razvoda se vratila na velika vrata sa pjesmom “Ludilo moje” koja je postala apsolutni hit.

Često se nameću pitanja koja se tiču njenog odnosa sa Marijom Šerifović, a pjevačica je nedavno na tu temu imala da kaže samo jedno.

Sa Marijom se družim više od 15 godina. I ljetujem, i zimujem, i dolazim kod nje, i ona dolazi kod mene, ona zna moju djeca od rođenja, evo sad ja njenog sina. Nikad nikome nije bilo tada zanimljivo. I niko to nije dovodio u taj kontekst. I odjednom, promjenom mog statusa se to dovodi u pitanje.

Na kraju krajeva, i da je to istina, pa da li ću ja sad stvarno sjesti pored nekog i reći: “Da, tačno je”. Shvatila sam da šta god da kažem, to neće biti dovoljno, jer se mojim odgovorom neće zadovoljiti ničija znatiželja. Pustim da svako misli ko što hoće, rekla je Jovana, a na pitanje da li to znači, da Mariju ne smiju da pitaju o njihovom odnosu, ona je rekla da da, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana