Marija Šerifović duguje 70.000 evra

Glas Srpske
Marija Šerifović duguje 70.000 evra

Marija Šerifović uskoro bi morala da iskešira 70.000 evra, koliko duguje AMS osiguranju, koje je zatražilo pomoć od nadležnih organa da bi im pomogli da im evrovizijska pobjednica isplati svoja dugovanja!

- Mariji je 2007. godine ukraden džip u kojem su se nalazili rezervni ključevi od automobila i tada je AMS osiguranje isplatilo odštetu lizing kući, ali tek tada je nastao zaplet. Marija do dana današnjeg nije isplatila nijedan dinar osiguranju iako je to bila njena obaveza. Oni su joj izašli u susret koliko su mogli i dali joj nekoliko opcija plaćanja, jer suma od oko 70.000 evra nije mala. Međutim, pošto je vreme prolazilo, a ona nije izmirila svoje dugove, nadležni organi su po nalogu osiguranja "umešali prste" u celu priču i pevačica se regularno odzvala policiji i opet je u pregovorima sa njima o lakšem načinu njene otplate - priča dobro obaviješten izvor.

Šerifovićeva se nije odazvala na telefonski poziv novinara, niti je dala komentar, ali je sekretar AMS-a objasnio da će Marija morati da plati svoja dugovanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana