Marihuana pronađena kod Ferdinanda

Glas Srpske
Marihuana pronađena kod Ferdinanda

Engleska policija je pronašla 29 paketića marihuane prilikom nedavne racije u jednom mančesterskom restoranu po imenu "Rosso".

Ova vijest bi vjerovatno prošla neopaženo da se ne radi o uglednom ugostiteljskom objektu čiji je vlasnik defanzivac Mančester junajteda i reprezentativac Engleske Rio Ferdinand.

Policija je sporne "začine" pronašla u jednom od ormarića koje koristi osoblje lokala u koji je banula poslije pretresa kuće osumnjičenog, inače jednog od šefova restorana. On se u vrijeme posjete inspektora nije nalazio u restoranu, ali je kasnije lišen slobode zbog sumnje da je imao namjeru da preprodaje drogu.

Ferdinandov restoran je, inače, popularno svratište poznatih, najviše njegovih kolega iz svijeta fudbala. Fudbaleri Junajteda su tu proslavili osvajanje titule prošle sezone, a i bivši član "crvenih đavola" Dejvid Bekam zna ponekad da svrati. Javna je tajna da je u restoranu "Rosso" saigrač Ferdinanda Vejn Runi "smuvao" izvjesnu 20-godišnju prostitutku s kojom je prevario suprugu Kolin 2010. godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana