Maraju Keri ostavio milijarder

Agencije
Maraju Keri ostavio milijarder

Milijarder Džejms Paker raskinuo je vjeridbu s poznatom pjevačicom Marajom Keri, jer su njeni zahtjevi i troškovi postali nesnosni.

Pored toga što mu je jako smetalo što je Maraja željela da eksponira njihov privatni život u rijaliti programu, počela je nekontrolisano da troši njegov novac.

Paker je navodno dozvolio Maraji da zadrži vjerenički prsten vrijedan deset miliona dolara kojim se Maraja hvalila u medijima i tvrdila da je toliko težak da ne može ruku da podigne. Iako je Džejms imućan čovjek i može da priušti sebi mnogo toga, ovakav život mu ne odgovara.

Par se vjerio u januaru ove godine nakon manje od godine veze.

Budući da je vijest o raskidu vjeridbe objavio "Vimins dej", možda bi trebalo da budemo uzdržani i čekamo da se oglasi slavni par, jer su prije neki dan plasirali i vijest da se Kris Hemsvort i Elsa Petaki razvode, što su oni istog dana demantovali. Bez obzira na sve, veza Maraje i Džejmsa je od samog početka puna svađa i teških trenutaka, koje je Maraja iznosila u javnost. Ona je izuzetno ljubomorna što ne krije, a Pakeru njeni izlivi bijesa i histerije mnogo smetaju. Njihovu vezu mediji su više puta proglasili gotovom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana