Maraja, šta bi? FOTO

RTS

Rezultati dijete i vežbanja koje je Maraja Keri propagirala posljednjih mjeseci, gotovo i da se ne vide. Iako je pjevačica smršala nakon porođaja, najnovije fotografije pokazuju da je vratila stare kilograme, a višak nije mogla da sakrije ni specijalno dizajniranom haljinom.

Pjevačica Maraja Keri se u trudnoći ugojila oko 20 kilograma, a otkako je rodila blizance počela je da trenira i drži razne dijete.

Trud se isplatio i ubrzo je počela da dobija brojne pohvale za figuru, ali najnovije fotografije pokazuju da višak kilograma ponovo počinje da juriša.

Iako se na snimanju reklame diva trudila da uvuče stomak, a preuskom haljinom zakamuflira naslage oko struka, misija joj nije baš bila uspješna.

Inače fotografije su osvanule na naslovnicama brojnih novina, a samo pjevačicini najverniji fanovi zadovoljni su njenim izgledom.

Prema ocjeni modnih poznavalaca, iako nikada nije bila mršavica, Maraja je imala i boljih izdanja. S druge strane, drastične razlike u težini mogle bi se odraziti na zdravlje pjevačke zvjezde, zabrinuto naglašavaju obožavaoci američke kantautorke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana