Maraja se pomirila sa bivšim mužem

Srna
Maraja se pomirila sa bivšim mužem

Pošto je nedavno raskinula kratku romansu sa plesačem Brajanom Tanakom, pojavile su se spekulacije da je pjevačica Maraja Keri obnovila vezu sa bivšim suprugom Nikom Kenonom.

- Njihovi blizanci bi najviše na svijetu željeli da im se roditelji pomire. Oni definitivno vole jedno drugo i Maraja shvata da je nijedan muškarac na svijetu neće tolerisati onako kako je to činio Nik - rekao je izvor blizak pjevačici.

A da se njih dvoje i dalje vole, pokazuje i činjenica da je Maraja navodno vezu sa Tanakom raskinula upravo zbog bivšeg supruga.

- Nik često spava u kući sa Marajom i djecom. Iako pjevačica pred svima govori kako su samo dobri prijatelji i da zajedno odgajaju djecu, svima je jasno da tu ima nešto više - otkriva izvor.

Otkako su se rastali u decembru 2014. godine, 47-godišnja pjevačica i njen deceniju mlađi bivši suprug mnogo vremena provode zajedno, naročito sa šestogodišnjim blizancima.

Ali još zvanično nisu u javnosti potvrdili da li su se pomirili i odlučili da nastave tamo gdje su stali kad su se razveli.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana