Maraja Keri već u novoj vezi

Srna
Maraja Keri već u novoj vezi

Prije dva mjeseca Maraja Keri pripremala je vjenčanje sa australijskim milijarderom Džejmsom Parkerom. Bili su ludo zaljubljeni, a onda je odjeknula vijest da su raskinuli vjeridbu i da je pjevačica odlučila da zadrži skupocjeni vjerenički prsten koji je dobila od milijardera.

Tada se takođe nagađalo da je za raskid kriv neko treći. Naime, i ranije se znalo da je plesač koji Maraju prati na nastupima Brajan Tanaka ludo zaljubljen u nju, što smo imali prilike da vidimo u videu koji najavljuje njen rijaliti.

Juče je romansa 33-godišnjeg plesača i 46-godišnje zvijezde potvrđena kada su ih paparaci uhvatili kako razmjenjuju nježnosti na jednoj plaži na Havajima.

Maraja je nosila crni kupaći kostim i nije skidala osmijeh sa lica dok je uživala na plaži i u vodi sa svojim mlađim momkom.

Petostruka dobitnica "Gremi" nagrade Maraja Keri nedavno je bila gošća u šou programu kod Elen Dedženeris kod koje je prvi put javno govorila o raskidu sa australijskim biznismenom Džejmsom Parkerom.

Na Elenino pitanje kako se sada osjeća, Maraja je odgovorila da se osjeća dobro.

- Zapravo... Teško je govoriti o tome u ovom trenutku. Sve se dešava sa razlogom. Stvari teku dalje. Dobro se osjećam i srećna sam - rekla je poznata pjevačica, a čini se da je razlog njene sreće sada svima jasan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana