Maradona želi da pleše sa Larisom

Glas Srpske
Maradona želi da pleše sa Larisom

Armando Dijego Maradona opet je zaljubljen, toliko da bi najradije zaplesao. Pamet mu je ovoga puta pomutila jedna od najpoznatijih paragvajskih starleta, Larisa Rikelme, koja se svojim fotografijama u "navijačkim" pozama proslavila za vrijeme Svjetskog prvenstva u Južnoafričkoj Republici prošloga ljeta.

- Zaljubljen sam u Larisu - izjavio je Maradona laskajući paragvajskoj ljepotici, koju bi vrlo rado vidio u svom naručju. Naime, legendarni fudbaler želio bi ovim potezom "dovući" Larisu u argentinski šou "Ples sa zvijezdama", u kojem i sam nastupa.

Premda je oženjen i ima odraslu djecu, nije mu problem ovako javno očijukati sa "vrućom" Južnoamerikankom, koja je svaki nastup Paragvaja na Svjetskom prvenstvu slavila sa komadom odjeće manje na sebi.

Maradona, koji ima 51 godinu zamolio je svog prijatelja Marsela Tinelija, koji u Argentini vodi popularni televizijski šou da 25-godišnju Paragvajku po svaku cijenu uključi u program. Naravno, ako se to i dogodi, još će morati da sredi da pleše upravo s njom.

S obzirom na Larisinu ljubav prema fudbalerima, to ne bi trebao da bude nikakav problem. Maradona očigledno ima vrlo tolerantnu suprugu, koja uopšte nije reagovala na komplimente koje je uputio Rikelmeovoj.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana