Manekenka na plaži pokazala savršenu figuru: Kupaćim kostimom istakla obline

Agencije
Manekenka na plaži pokazala savršenu figuru: Kupaćim kostimom istakla obline

Nakon odmora u Grčkoj, koju je posjetila u društvu novog dečka Emira Ujara, manekenka Adrijana Lima vratila se na Floridu.

Ova brazilska ljepotica često putuje zbog posla koji to od nje zahtijeva, ali je njena baza malo privatno ostrvo Indijan Krik, koje se nalazi na Floridi, gdje poznata manekenka ima kuću.

Zbog temperatura koje su veoma visoke tokom cijele godine, lijepa manekenka može da uživa i kad nije njeto.

Adrijana ovih dana uživa u ljetu na Floridi, a svoje zgodno, preplanulo tijelo pokazala je na jednoj od plaža u Majamiju. Manekenka je slikana u šarenom dvodijelnom kupaćem kostimu tropskog dezena.

Ova ljepotica još jednom je pokazala da dobro izgleda, a kupaći koji je ovog puta odabrala za plažu samo je istakao njenu savršenu figuru i liniju.

Ovog ljeta su ponovo u modi kupaći kostimi na vezivanje, kakav je nosila i Adrijana. Donji dio kupaćeg se vezuje sa strane, a gornji dio je u obliku trouglova koji se vezuju oko vrata.

Tračice za vezivanje mogu da budu problem jer od sunčanja ostaju tragovi na tijelu, ali izgleda da Adrijana ne mari za to, već uživa u ljetu.

Doduše, trenutno sama, ali vjerujemo da će se uskoro pridružiti svom novom izabraniku, turskom biznismenu Emiru Ujaru, sa kojim je odnedavno u vezi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana