Mama Jovane Nikolić: Zatrudnela na “Farmi”... pa šta?

Blic
Mama Jovane Nikolić: Zatrudnela na “Farmi”... pa šta?

Beograd - Uvek sam uz moje dete! Ni ona nije mala, pa ako je stvarno trudna, šta ćemo?! To je lepo. Ona može sama da odgovara za svoje postupke - kaže za “Blic” Svetlana Nikolić, majka manekenke Jovane, koja je svom dečku Danijelu Alibabiću rekla da sumnja da je u blagoslovenom stanju.

Ona je u suzama, ležeći u krevetu kraj njega, govorila o “svom problemu”.

Danijel ju je sve vrijeme mazio po kosi i tješio, ali ona izgleda kao da su joj sve lađe potonule.

- Uopšte ne mogu da razmišljam o tome - rekla mu je.

- Ja bih bio najsrećniji čovjek na svijetu ako je to tako. Ali ti ćeš morati da prestaneš da piješ pod hitno ako se ispostavi da si trudna - rekao joj je zabrinuti pjevač.

Na to je ona burno reagovala, uporno se pravdajući da je alkohol jedina stvar koja je na “Farmi” održava u životu, ali i kako isti ne može da joj škodi jer je ona to “specijalizirala”.

Svetlana Nikolić, Jovanina majka, za “Blic” kaže da će joj, ako se ovi navodi ispostave kao tačni, biti drago da ima unuče.

- Svašta su pisali o mojoj kćerki, a ona je jedna fina devojka. Takve stvari se dešavaju, pa ako su se i njima desile, šta ima veze?! Podržavam moju Jovanu, pa čak i ako je trudna, ali zaista ne mogu da pogađam da li jeste ili nije - rekla je Svetlana.

Ne traže kondome

Iz produkcije “Farme” nismo dobili zvaničnu potvrdu da je Jovana trudna, ali rečeno nam je da se o sigurnom seksu na imanju u Lisoviću ne vodi računa.

- Što se sredstava za kontracepciju tiče, jednom smo ih dali Danijelu kada je bio gazda i to kao nagradu. Posle toga ih niko nije tražio - rečeno iz produkcije.

Stanija u Erinom krilu

I dok Jovana i Danijel razgovaraju o potencijalnoj trudnoći, Stanija, bivša lažna trudnica, pravila je svoj šou.

Ona je bez ikakvog povoda, pronašla svoje mjesto u Erinom krilu dok su sjedili u dvorištu i razgovarali.

Nosila je helanke i kratak top, iz kojeg su kipile njene bujne grudi.

Era ju je tapkao po guzi, a ona se uopšte nije bunila.

I dok je Ojdanić provjeravao da li je starletina guza silikonska ili ne, ostali farmeri su je osudili, uključujući i njenog dečka Filipa Panajotovića.

- To je ružna slika, ali to je Stanijin obraz i ja to ne mogu da promenim – rekao je on.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana