Majli Sajrus u seriji Vudija Alena

Agencije
Majli Sajrus u seriji Vudija Alena

Proslavljeni američki reditelj Vudi Alen svoju pažnju će prvi put u karijeri posvetiti malom ekranu sa serijom koju će snimiti za "Amazon", a u kojoj će jednu od vodećih uloga imati pop zvijezda Majli Sajrus.

Mlada pjevačica požurila je juče da o tome obavijesti svoje fanove putem "Instagrama", gdje je postavila fotografiju Alenovog portreta uz poruku: "Maksimalno sam uzbuđena što ću igrati u prvoj seriji Vudija Alena!"

Kako prenose strani mediji, nekadašnja "Diznijeva" zvijezda će u seriji, čija je radnja smještena u šezdesete, glumiti zajedno sa Alenom i Ilejn Mej.

Snimanje serije, koja će imati šest polučasovnih epizoda, počinje u martu, a njeno prikazivanje krajem ove godine.

Projekat, koji još nema naslov, prvi je Alenov izlet u TV vode.

- Ne znam kako sam upao u sve ovo. Nemam ideje i nisam siguran odakle da počnem - rekao je 79-godišnji reditelj neposredno nakon potpisivanja ugovora sa "Amazonom".

Pjevačica, koja je poznata po čudnom odijevanju i pokazivanju intimnih dijelova tijela, čini se da više nikog ne može da iznenadi, ali nekako svakim svojim pojavljivanjem u javnosti uspijeva da pomjeri granice. Njeni fanovi više nisu sigurni šta mogu očekivati od nje, pa se ova serija sa nestrpljenjem iščekuje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana