Majli Sajrus smislila osvetu?

Agencije
Majli Sajrus smislila osvetu?

Prepiska između Majli Sajrus i Šinejd O’Konor se nastavlja. Sada je Majli smislila kako će se osvetiti starijoj koleginici i to javno, pred publikom.

Pored tri pisma koje je Šinejd uputila Majli i Majlinog odgovora na Tviteru, izgleda da joj nije bilo dovoljno. Majli je očigledno jako povređena riječima koje joj je uputila starija koleginica koja joj je bila uzor. Mlađa koleginica se po mišljenju mnogih, koristila ružnim sredstvima, pa je uvrijedila Šinejd tako što se rugala njenom mentalnom zdravlju. Tek sada, irska pjevačica neće biti srećna kada sazna šta je Majli smislila kao osvetu.

Kako je Majli najavila da će njen nastup u šouu „Subotom uveče uživo” biti još kontoverzniji, morala je taj spektakl da dopuni najnovijom razmiricom. Ovaj nastup će iskoristiti da se osveti Šinejd.

Izvor je otkrio kako je trenutni Majlin plan da se pojavi nakon pojavljivanja irske pjevačice i da najvjerovatnije iscijepa njenu sliku.

Ovim će Majli aludirati na davno pojavljivanje Šinejd u šouu „Subotom uveče uživo” gdje je rizikovala svoju karijeru zarad svojih uvjerenja. Te 1992. godine Šinejd je iscjepala sliku tadašnjeg Pape Jovana Pavla II i nakon toga njena karijera nikada nije zablistala.

Ovaj potez bi zaista moga da razbjesni Šinejd budući da će se Majli šaliti na račun njenih ličnih ubjeđenja i borbe.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana