Majli postala uzorna domaćica

Agencije
Majli postala uzorna domaćica

Popularna pjevačica Majli Sajrus je vjerovatno jedini veći kameleon od Madone i Ledi Gage koje su tokom svojih karijera promijenile bezbroj perika, kostima i načina izražavanja. Ali, kada je riječ o vlasnici hita "Njrecking Ball" te promjene nisu bile toliko u samom spoljašnjem izgledu (mada je i on igrao značajnu ulogu) nego u potpunoj promjeni ličnosti.

Ona je prošla put od ljupke djevojčice iz "Diznijevog" TV šou programa, pa do kratkokose buntovnice koja otkriva grudi, konzumira narkotike na sceni i piše albume o preminulim kućnim ljubimcima.

Sada se povukla daleko od javnosti, i osamila na jednom imanju sa sedam pasa, dva praseta, dva ponija i bivšim/sadašnjim vjerenikom Lajamom Hemsvortom, sa kojim je, nakon nekoliko godina pauze (i još toliko predivnih balada upućenih njemu) obnovila vjeridbu.

Njena dnevna rutina sada izgleda sasvim drugačije. Ako ne radi na novom albumu, onda dva sata praktikuje jogu i sama ide u prodavnicu po namirnice.

- Trgovci i kupci su već navikli na mene. Prvo nisu mogli da sakriju čuđenje, ali sada me pozdravljaju kao nekoga koga znaju cijelog života i, na moj zahtjev, me ne tretiraju kao svjetsku zvijezdu - kaže Majli.

Do kraja godine u prodaji bi trebalo da se nađe njen novi album koji će, kako sama kaže, zvučati potpuno drugačije od svega što je uradila do sada. Biće to pop-rok album, sa nekoliko nevjerovatnih pop himni, i samo jednom političkom pjesmom dok će ostatak činiti izlivi ljubavi upućeni Hemsvortu.

- Da mi je prije tri godine neko rekao da ću sjesti sama da napišem sve tekstove i komponujem muziku, i to upravo ovakvu, ne bih mu vjerovala - rekla je Majli u intervjuu za "Bilbord".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana