Majli najljepša po izboru Maksima VIDEO

Agencije
Majli najljepša po izboru Maksima VIDEO

Pjevačica i glumica Majli Sajrus našla se na prvom mjestu liste 100 najljepših žena na svijetu koju je sastavio magazin "Maksim", ispred glumice Selene Gomez i pjevačice Rijane.

U top pet ušle su i glumice Mila Kunis i Dženifer Lorens, javili su američki mediji. Nekadašnja pobjednica "Hot 100" liste Keti Peri našla se ove godine na 11. mjestu, dok je Tejlor Svift zauzela 13. mjesto. Bijonse, Skarlet Johanson, Olivija Vajld, Džesika Alba, Ema Votson i Megan Foks nalaze se takođe u 20 najljepših na "Maksimovoj" listi.

Majli Sajrus je američka pop zvijezda, rođena 23. novembra 1992. godine, kao kćerka Leticije-Tiš Sajrus i kantri pjevača Bili Rej Sajrusa. Ima starijeg brata Trejsija, koji je gitarista grupe "Metro Station ", kao i stariju sestru Brandi. Najpoznatija je po ulozi u najgledanijoj tinejdžerskoj seriji "Hana Montana". Postala je poznata širom svijeta poslije prikazivanja ove tinejdžerske hit serije iz 2006. godine. Snimila je i album sa pjesmama iz istoimene serije, a 2009. prikazan je i film snimljen po "Hani Montani".

Majli je bila u emotivnim vezama sa Nikom Džonasom, manekenom Džastinom Gastonom, a zatim i sa australijskim glumcem Lijamom Hemsvortom. Godine 2008. godine zaradila je 25 miliona dolara i dospjela na 35. mjesto "Forbsove" liste 100 slavnih. U decembru 2007. godine izbio je skandal kada su otkrivene fotografije sa njenog "My Space " profila na kojima sa svojom drugaricom dijeli lilihip.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana