Majkl Lohan: Lindzi se još sa 18 predozirala od kokaina

Agencije
Majkl Lohan: Lindzi se još sa 18 predozirala od kokaina

Majkl Lohan kaže da se njegova ćerka glumica Lindsi predozirala od kokaina još u 19. godini.

53-godišnji otac šestoro djece tvrdi da je Lindzi prvi put došla u kontakt sa drogama 2005. na snimanju filma „My Luck".

- Lindsi je snimala u Nju Orleansu i javili su mi telefonom da je uzela prekomjernu dozu kokaina – kazao je Majkl za britanski tabloid Sun. – Drogu joj je dao jedan od asistenata. Bio sam toliko bijesan da sam uzeo pušku iz kuće i planirao da odem da ga ubijem.

Međuim, Majkl je na putu do aerodoma imao udes i uhapšen je zbog vožnje u pijanom stanju. Godinu dana je proveo u zatvoru.

On kaže da je Lindzi u to vrijeme prolazila kroz težak period jer su se on i Dina razvodili.

Lindzi je do sada izjavljivala da je u životu uzela kokain samo četiri ili pet puta, što protivreči Majklovim tvrdnjama.

Problematična 27-godišnja glumica je trenutno po šesti put na rehabilitaciji gdje bi, po sudskom nalogu, trebalo da završi 90-dnevni program.

- Ako Lindzi ponovo posrne to će biti njen kraj u Holivudu – tvrdi Majkl. – Nema više drugih i trećih šansi. Ona ovoga puta mora da ostane trezna i čista.

Iako smatra da su Lindzine šanse da prenebregne sve probleme manje od 3 odsto, Majkl kaže da bi uz podršku porodice njegova ćerka mogla da uspije.

- Nikada nije bolje izgledala za posljednjih sedam godina nego kada sam je vidio na klinici – kazao je Majkl. – Primjetio sam razliku i nadam se da će potrajati. Znam da Lindzi želi da se promjeni i molim se da nađe svoj put. Ona je veoma pozitivna.

Lindzi bi trebalo da završi rehabilitaciju 31. jula a nakon toga će se, navodno, privremeno preseliti kod mame Dine u Njujork.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana