Majkl i Elvis najteži u milionima

Agencije
Majkl i Elvis najteži u milionima

Časopis "Forbs" napravio je još jednu listu poznatih svjetskih ličnosti, ali ovoga puta malo drugačiju, iz razloga što se radi o zaradi poznatih koji su preminuli.

Na listi se nalaze poznate ličnosti koje više nisu sa nama, ali i dalje zarađuju pozamašne svote novca. Obračunata je zarada za prethodnih 12 mjeseci.

Na prvom mjestu je pjevač Majkl Džekson sa zaradom od 115 miliona dolara. Na drugom harizmatični Elvis Prisli sa 55 miliona dolara.

Treće mjesto zauzeo je tvorac Snupija, Čarls Šulc sa 40 miliona dolara zarade, dok je četvrti na listi kultni rege kantautor Bob Marli sa zaradom od 21 milion dolara.

Glumice Elizabet Tejlor i Merilin Monro su na petom i šestom mjestu sa 20 i 17 miliona, dok sedmo mjesto zauzima "Bitls" Džon Lenon sa zaradom od 12 miliona dolara.

Osmi na ovoj neobičnoj listi je naučnik Albert Ajnštajn sa 11, a novo ime na listi je glumac Pol Voker koji je zaradio 10,5 miliona dolara i tako zauzeo deveto mjesto.

Najpoznatiji američki pinap model Beti Pejdž je na desetom mjestu sa 10, a karikaturista Teodor Gejzel je na jedanaestom sa 9,5 miliona.

Posljednja dva mjesta zauzeli su glumci Stiv Mekvin sa devet i Džejms Din sa 8,5 miliona dolara zarade.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana