Majkl Džekson sahranjen bez ceremonije

Glas Srpske
Majkl Džekson sahranjen bez ceremonije

Pjevač Majkl Džekson je konačno sahranjen i to bez prisustva medija. Kralj popa je vječno utočište našao na groblju "Forest Lawi " na Hollywood Hillsu, a sahranu nije pratila nikakva ceremonija.

Ali sada se članovi njegove porodice boje da će vojska obožavalaca oskrnaviti grob, pa tačnu lokaciju mjesta na kome leži Majklovo tijelo nisu otkrili.

Rođaci čak razmišljaju i o tome, ukoliko bude prijetnji po sigurnost Majklovog tijela, da ga premjeste na sigurniju lokaciju.

- Niko osim porodice Majkla Džeksona i uprave Forest Lawi ne zna gdje je on tačno sahranjen - rekao je anonimni izvor za "The Mirror".

I prije se nagađalo da će Džekson biti sahranjen u blizini mjesta na kojem je ukopana njegova baka Marta. Ona je umrla 1990. u 83-oj godini, a sahranjena je u hladu jednog drveta na istom groblju. Pokojni pjevač je ranije ove godine fotografisan kako obilazi njen grob, kada je rekao da su bili veoma bliski.

Ako sigurnost groba dođe u pitanje, porodica će Majklovo tijelo premjestiti na četiri moguće lokacije, a jedna od njih je i ranč Nedođija. Majkl Džekson je umro 25. juna u 50. godini života.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana