Majkl Daglas mora da plati Ziti za svaku godinu braka - dva miliona dolara

Agencije
Majkl Daglas mora da plati Ziti za svaku godinu braka - dva miliona dolara

Proslavljeni holivudski par Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas objavio je da se rastaje poslije 13 godina braka na neko vrijeme, dok mediji spekulišu da su zapravo na korak pred razvodom. Ukoliko do toga dođe, gliumica će, prema predbračnom ugovoru, dobiti dva miliona dolara za svaku godinu provedenu sa glumcem u braku.

Par je vezu otpočeo još 1998. godine, dok je ugovor, po kome Ketrin dobija dva miliona dolara po godini, potpisan dvije godine kasnije, prije samog vjenčanja, dok će slavni par dijeliti i Daglasovih osam kuća i stanova koje posjeduje.  

Ipak, to nije sve - zanosna glumica može da se "opari" za još 12 miliona dolara ukoliko se dokaže da je njen suprug bio nevjeran, budući da je on tražio "pauzu" od braka sa Ketrin, te su tako i krenule spekulacije o njegovom nevjerstvu. 

S druge strane, američki mediji su kao razloge razlaza naveli neslaganje glumca i glumice, kako zbog njenog bipolarnog poremećaja, tako i zbog njegovog raka grla, koji je, kako sam ističe, dobio zbog oralnog seksa.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana