Majkl Daglas i Zita Džouns se rastali?

Glas Srpske
Majkl Daglas i Zita Džouns se rastali?

Američki mediji otkrili su da glumački par ne živi zajedno već više pod pola godine, ali ipak ne isključuju mogućnost pomirenja.

Majkl Daglas i Ketrin Zita Džoun razišli su se još prošle godine, navode američki mediji.

Iako su živjeli u prilično srećnom braku 12 godina, zbog raznih pritisaka i teškog perioda kroz koji su prošli, došlo je do nesuglasica. Naime, Majkl se tada borio s rakom grla, Ketrin (43) s bipolarnim poremećajem, a Majklov sin je imao problema sa zakonom.

Majkl (68) se još tokom ljeta odselio iz njihovog doma s njihovo dvoje mlađe djece. Njih svoje imaju dvoje zajedničke djece devetogodišnju Keris i dvanaestogodišnjeg Dilana.

"Teško su se nosili s Majklovom bolešću, Ketrininim psihičkim problemima i problemima Majklovog sina sa zakonom, pa su odlučili da više ne mogu da žive zajedno", rekao je izvor.

"Majkl se preselio u iznajmljenu kuću na neko vrijeme, ali bi njihova razdvojenost mogla da dovede do konačnog razlaza i čak i razvoda", rekao je izvor koji ipak naglašava da će samo vrijeme pokazati hoće li par prebroditi krizu, na čemu, navodno, više insistira Ketrin. Ona i dalje voli Majkla i smatra da je važno da porodica ostane na okupu, prije svega zbog djece.

Glumičina bolest, koju neki pojednostavljeno nazivaju teškom depresijom, otkrivena je nedavno, a manifestuje se stalnim promenama ponašanja od ljutnje i plača do smjeha i tuge.

Lijekovi koje uzima pomažu joj da prebrodi svoju bolest, ali utiče i na njeno opšte stanje, što je možda i dovelo do problema u braku.

Glumica je nedavno iskreno izjavila: "Psihički sam bolesnik, toga se ne stidim", i dodala da će zbog bolesti, ako zatreba, sama otići u ustanovu.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana