Majkl Bizli na psihijatriji

Glas Srpske
Majkl Bizli na psihijatriji

Majkl Bizli, košarkaš Majami Hita i drugi pik drafta 2008. godine, završio je u mentalnoj instituciji zbog težih psihičkih problema, objavili su američki mediji.

Novinari se pozivaju na višestruke relevantne izvore, ali i napominju da iz floridskog NBA kluba nisu potvrdili informaciju. Isti izvor ima informaciju da je na svom Tnjitter profilu Bizli objavio zabrinjavajuću poruku.

- Ne znam zašto osjećam da je cijeli svijet protiv mene. Ne mogu pobjeđivati da bih gubio. Osjećam da sve to više nije vrijedno življenja. Gotov sam! - naveo je Bizli.

Kada su saznali da je autor uznemirujućih rečenica njihov najtalentovaniji košarkaš, u Majami Hitu su odlučili da ga odvedu na rehabilitacioni program u zasad nepoznatu teksašku kliniku u Hjustonu. Tamo će biti pod kontrolom bivšeg NBA košarkaša i trenera Džona Lukasa, poznatog po saradnji sa problematičnim američkim košarkaškim zvijezdama. Pod psihijatrijskom kontrolom Bizli će provesti najmanje 30 dana, a njegovi kontakti sa vanjskim svijetom biće minimalizovani.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana