Majka Igora Ramovića izbacila Gogu iz stana, policija razvalila vrata!

Alo
Majka Igora Ramovića izbacila Gogu iz stana, policija razvalila vrata!

Beograd - Od tragične smrti pjevačicinog supruga Igora Ramovića prošlo je samo 40 dana, a nesuglasice između Goge Sekulić i njegove porodice isplivale su na vidjelo – svekar je nije prihvatio kao člana porodice, dok ju je svekrva izbacila iz stana u kome su ona i Igor živjeli zajedno, prenosi "Alo".

Pjevačica je u medijima ispričala kako Igorovi roditelji nisu bili uz njega kada je trebalo, i time izazvala burnu reakciju svekra i svekrve, koja je rezultirala na najgori način – izbacili su je napolje.

Naime, kada je Goga otišla u stan u kome je živjela sa Ramovićem da uzme svoje stvari, naletjela je na zaključana vrata, iza kojih je u tišini sjedila njena svekrva Zorica bez namjere da otvori.

Pjevačica je najprije lupala i molila da joj otvori, a zatim je pozvala nadležne organe kako bi ušla u stan, te su pripadnici policijske stanice Savski Venac juče oko 15 časova razvalili vrata.

Pjevačica je ovaj nemili događaj potvrdila “Alo” redakciji, međutim, nije željela da zalazi u detalje.

- Da, tačna je informacija, ali ja nemam komentar. Razumećete me, ima vremena kada ćemo pričati o ovome – izjavila je Sekulićeva.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana