Majk Tajson: Sada živim kao tetkica

Glas Srpske
Majk Tajson: Sada živim kao tetkica

Nekada najatraktivniji bokser svijeta neobuzdanog ponašanja, 43-godišnji Majk Tajson, nije više medijski eksponirana ličnost, ale se pojavio na žrijebu jednog bokserskog turnira u Londonu i tom prilikom rekao da se skroz promijenio.

Teško je zaboraviti spektakularna Tajsonova rušenja protivnika kojima je krčio put do mnogih naslova šampiona, ali i njegovu crnu stranu koja je rezultovala silovanjem i premlaćivanjem djevojke. Ni odgrizeni komad uha Ivandera Holifilda neće ispariti iz sjećanja ljubitelja plemenite vještine.

Tajson je danas u skladnom braku i tvrdi kako je divlju stranu duboko zakopao.

- Što se tiče mog privatnog života, sve se promijenilo. Imam osmomjesečnu bebu i novu suprugu. Sad sam tetkica. Dobro je da je tako, to mi odgovara - izjavio je "čelični" Majk.

Tajson je svoje prvo javno posipanje pepelom imao 2005. kada je potvrdio da mu je čitav dotadašnji život bio potpuni promašaj i da više ne želi biti propalica. Otad je na sudu bio samo zbog vožnje pod uticajem droge, ali se ponašao skrušeno pa je izbjegao novu zatvorsku kaznu.

Ovo mu je treći brak, a razne žene su mu rodile i šestoro djece. Jedna kćerkica mu je umrla tokom prošlog proljeća, no Majk je ostao vjeran svojoj novoj životnoj filozofiji i nije se vratio starim navikama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana