Madonu napali zbog narkomanskog naziva albuma

Glas Srpske
Madonu napali zbog narkomanskog naziva albuma

Tokom nedavnog gostovanja na Bi-Bi-Siju, Madona je otkrila da će se njen novi album, koji izlazi 12. marta 2012. godine, zvati "MDNA".

Naravno, riječ je o skraćenici Madoninog imena, ali isto se tako može protumačiti i kao igra riječi na MDMA, koja čini "službenu" skraćenicu za drogu-tablete "ekstazi".

Zbog toga su je napali aktivisti za borbu protiv droge, poput britanskog udruženja "Cannabis Skunk Sense", čiji predstavnici smatraju da je korišćenje ovih slova "loša odluka".

U posljednjoj sedmici u januaru izlazi i prvi singl s albuma, pjesma "Gime All Your Luvin", na kojoj gostuju Niki Minaj i M.I.A.

- To će biti uskoro. Zavisi od toga koliko brzo će mi ljudi hakovati server i "iscuriti" novi singl. Zar ne mogu malo da sačekaju? Sve to postaje stvarno nemoguće - kaže Madona. Međutim, neki mediji raspolažu informacijom da će nova pjesma, koja je već ranije "curila" u demo veryiji, biti objavljena 7. februara.

Pjevačica i rediteljka je potvrdila i to da će ona biti zvijezda koja će ove godine nastupiti uživo u najgledanijem televizijskom terminu u SAD, finalu američkog fudbala "Super Bowl", takođe zakazanom za februar.

"MDNA" je prvi Madonin album od 2008. i "Hard Candy", čiji su producenti Vilijam Orbit i Martin Solveig.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana