Madonino luksuzno gnijezdo na Menhetnu

Glas Srpske
Madonino luksuzno gnijezdo na Menhetnu

Inspirisan glamuroznim art deko stilom, Kristofer Čikone, mlađi brat popularne Madone, dizajnirao je enterijer stana u Njujorku za poznatu kraljicu popa.

- Ono što sam najviše željela je samo da volim svoje okruženje - izjavila je Madona o svom stanu na Menhetnu, čije uređenje je povjerila svom mlađem bratu Kristoferu.

- Sa kim sam mogla da imam više zajedničkog, ako ne sa onim sa kime sam odrasla. Mi volimo iste stvari, od muzike do hrane - rekla je Madona.

Ovaj jednostavni apartman odiše toplotom i udobnošću. Ispunjen djelima umjetnika u čitavom prostoru, više podsjeća na neku galeriju.

Kristofer, iako samouk dizajner, uspješno je kreirao perfektno utočište za Madonino privremeno bjekstvo od "celebritdž" života.

- Želio sam da napravim njujorški stan, koji je za Madonu elegantan, a isključuje osjećanje slabosti, koji je spokojan, a nije dosadan - rekao je Kristofer.

Stan je imao tri zasebne cjeline, u trenutku kada su ga Madona i njen bivši suprug Šon Pen kupili, sredinom 80-ih godina prošlog vijeka. Kristofer je uspio da ga reorganizuje uz pomoć arhitekte Stivena Vanga i uredi u art deko stilu. Mnoge originalne detalje iz 1915. godine su zadržali, poput kamina i lajsni, koje su uklopili uz nove elemente.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana