Madona želi pred oltar prije Gaja Ričija

Glas Srpske
Madona želi pred oltar prije Gaja Ričija

Kraljica popa prijateljima se povjerila kako bi željela da se uda za 29 godina mlađeg Brahima Zaibata (24) sa kojim je već godinu u vezi. Prema pisanju časopisa "Now", Madoninu (53) želju za udajom podstakao je njen bivši suprug Gaj Riči (43).

Naime, pjevačica želi ponovo da se uda prije nego što se njen bivši suprug oženi 29-godišnjom djevojkom sa kojom je nedavno dobio sina i sa kojom sljedeće godine planira da uplovi u bračnu luku.

Madona je navodno posebno impresionirana odnosom koji Brahim ima sa njenom djecom Lurds (14), Rokom (11), Dejvidom (6) i Mersi (5). Par je prošlog mjeseca snimljen tokom izmjenjivanja nježnosti na odmoru u Hamptonu. Madonini prijatelji otkrili su da se pjevačica osjeća mnogo mlađom otkako je u vezi sa manekenom.

Iako nekoliko mjeseci nisu bili u vezi, Madona i Brahim Zajbat su ipak obnovili vezu.

Dvadesetčetvorogodišnji plesač navodno je sa Madonom bio prekinuo iz religijskih razloga, jer se nije htio odreći islama, a ona je željela da mladi ljubavnik pređe na kabalu. Njegov prijatelj tada je izjavio da je Brahim srećan zbog prekida, ali izgleda da sve to nije bilo tačno.

- Brahimova porodica nije željela da on ide sa njom na susrete kabale i željeli su da se drži svojih muslimanskih uvjerenja. To je dovelo do svađa - rekao je tada izvor blizak Brahimu.

Brahimova porodica od početka je imala problema sa prihvatanjem činjenice da je našao toliko stariju djevojku.

- Pomenuo je razliku od osam godina, ali kada mi je napomenuo da je osam godina starija od mene i da se zove Madona, ostala sam zapanjena - izjavila je tada Brahimova majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana