Madona zastarjela za CNN

Glas Srpske
Madona zastarjela za CNN

Pirs Morgan, koji će od januara naslijediti CNN-ovu emisiju, koju je do sada vodio popularni Lari King, kaže da je "Madona zabranjena u njegovoj budućoj emisiji"... Od januara na televizijskoj mreži CNN startuje novi šou "Pirs Morgan tunajt", koji će naslijediti veoma popularnu emisiju "Larry King Live". Lari je sa 77 godina odlučio da se povuče, a posljednja njegova emisija biće emitovana 16. decembra.

Međutim, nova CNN zvijezda, britanski veteran tabloida Pirs Morgan, najavljuje i novu uređivačku politiku. On je naveo da u svojoj emisiji može da pronađe mjesta za ličnosti kao što su "Barak Obama, Mel Gibson, Lindsi Lohan ili bilo koga ko se pominje u vijestima i predstavlja nekoga ko je relevantna i savremena ličnost". Za kraljicu popa Morgan kaže da je postala previše dosadna. "Isuviše je u veganskom fazonu za TV. Danas imamo Ledi Gagu, tako da je Madona zabranjena u mojoj emisiji", kaže Morgan, a prenosi MTV.
Madona izgleda nije previše zabrinuta, a njeni predstavnici za medije su u kratkom saopštenju napisali: "Madona zaista ne zna ko je Pirs Morgan, ali je zato veliki fan Ledi Gage."
Iako ju Morgan ne želi u svojoj emisiji, Madona je na listi "Time" magazina proglašena za jednu od 25 najuticajnijih žena u prošlom vijeku, a njena "Sticky & Sweet" turneja iz 2008. i 2009. trenutno drži rekord u kategoriji "turneja solo izvođača koja je donijela najviše zarade u istoriji muzike".


Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana