Madona pobijedila Ledi Gagu

Glas Srpske
Madona pobijedila Ledi Gagu

Najveći izazov za svaku svjetsku zvijezdu je nastupanje na jednoj velikoj američkoj manifestaciji kao što je Superbol, finale američkog fudbala.

Madona će na svom nastupu na Superbolu izvesti pjesmu sa novog albuma koji je u pripremi.

Američki Superbol najveći je i najgledaniji sportski događaj u SAD. Tradicija američkog fudbalskog spektakla je da u on poluvremenu ne prestaje, odnosno da se na terenu održi koncert muzičkih zvijezda. Kako je nastup zvijezda uvijek unaprijed brižljivo isplaniran, u uži izbor za nastup 2012. godine ušle su Madona i njena takozvana nasljednica Ledi Gaga.

Poslije tri pokušaja, Madona je napokon uspjela! Na ovom sportskom događaju već su nastupali "Rolingstonsi", "Black Edžed Peas", Majkl Džekson, Džastin Timberlejk i druge slavne zvijezde.

Poslije premijere filma "W.E.", novog režiserskog poduhvata "kraljice popa", Madona se punom parom vraća muzici.

Izvor blizak tabloidu "The Mirror" izjavio je da je "kraljica" presrećna zbog odluke, te kad je čula da je u konkurenciji sa Gagom, znala je da mora dati sve od sebe.

Najavljuje spektakl koji do sada još nije viđen u istoriji ovog događaja.

Madona je prošle subote izviždana u Londonu na premijeri svog filma "W.E" jer nije zastala i porazgovarala sa obožavaocima. Stotine fanova su usprkos hladnom vremenu satima čekali na londonskom trgu kako bi vidjeli ovu superzvijezdu, ali ostali su razočarani kada je ona samo na trenutak zastala kako bi pozdravila nekolicinu prisutnih prije nego što je ušla u dvoranu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana