Madona obnovila vezu sa 28 godina mlađim momkom

Glas Srpske
Madona obnovila vezu sa 28 godina mlađim momkom

Iako su nedavno objavljene vijesti koje govore da je Madona slobodna, a njen 28 godina mlađi bivši momak zadovoljan time, u francusku prestonicu prije nekoliko dana stigli su zajedno, a Madona se smiješila okupljenim fotografima iako su otkrili nju i Brahima Zajbata.

Naime, nekoliko mjeseci nakon što su raskinuli devetomjesečnu vezu, Madona i Brahim Zajbat nedavno su uslikani u Parizu zajedno.

Kraljica popa (52) i Brahim (24) su uslikani dok su napuštali noćni klub u kojem je Zajbat nastupao kao di-džej, a onda i "jutro poslije", ispred hotela "Rik" u kojem su proveli noć zajedno.

Dvadesetčetvorogodišnji plesač navodno je sa Madonom prekinuo prije nekoliko mjeseci iz religijskih razloga, jer nije htio da se odrekne islama, a ona je željela da mladi ljubavnik pređe na kabalu. Njegov prijatelj tada je izjavio da je Brahim srećan zbog prekida, ali izgleda da sve to nije bilo tačno.

- Brahimova porodica nije željela da on ide s njom na susrete kabale i željeli su da se drži svojih muslimanskih uvjerenja. To je dovelo do svađa - rekao je tada izvor blizak Brahimu.

Brahimova porodica od početka je imala problema sa prihvatanjem činjenice da je našao toliko stariju djevojku.

- Spomenuo je razliku od osam godina, ali kada mi je napomenuo da je osam godina starija od mene i da se zove Madona, ostala sam zapanjena - izjavila je tada Brahimova majka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana