Madona novo lice Dolce&Gabbane

Glas Srpske
Madona novo lice Dolce&Gabbane

Kraljica popa, 51-godišnja Madona novo je lice modne kuće D&G dizajnerskog dvojca Domenika Dolče o Stefana Gabane za kolekciju proljeće/ljeto 2010. godine.

Potvrđene su glasine koje već nekoliko dana kruže modnim kuloarima o tome da će Madona biti zaštitno lice odjeće dizajnerskog dvojca Dolce & Gabbana za kolekciju proljeće/ljeto 2010. godine. Informaciju je potvrdio sam Stefano Gabana i to na svom Twitter profilu na putem kojeg, između ostalog, dizajner nerijetko piše o svojoj ljubavi prema plastičnim predmetima, ili pak tome kako je ručao sa urednicom Voguea, Anom Vintur.

"Kampanja s Madonom je predivna! Ali ništa ne smijem reći o tome!", napisao je Gabana, a kasnije nadodao: "Na snimanju s Domenikom... Upravo snimamo zadnju fotografiju... M je jednostavno prelijepa... Jako smo, jako umorni, ali i presretni u isto vrijeme... Imati Madonu u svojoj kampanji ostvarenje je naših snova", napisao je italijanski dizajner.

Iako se nagađalo kako će Madona snimiti kampanju za mušku kolekciju ove modne marke ili pak samo pozirati uz svog ljepuškastog dečka Jesusa Luza, takve su špekulacije sada pale u vodu. Kampanja za kolekciju proljeće/ljeto 2010. prošle se sedmice snimala u Nju Jorku pred objektivom slavnog modnog fotografa Stivena Kleina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana