Madona htjela da se ubije zbog Gaja

Glas Srpske
Madona htjela da se ubije zbog Gaja

Madona u magazinu "Rolling Stones" otkrila kako je podnijela razvod, koga vidi kao buduću kraljicu popa, ali i šta ju je iznenadilo kod njenih" idiotskih" pjesama, piše Mondo.


Posljednje izdanje magazina "Rolling Stones" posvećeno je kraljici popa Madoni (50) koja je nedavno završila svjetsku turneju "Sticky & Sweet". Upravo ova turneja i "dan za danom" koncerti pomogli su popularnoj "Mey" da prebrodi neke od težih trenutaka u njenom životu.

Jedan od njih je razvod.
- Da nisam imala toliko posla, mislim da bih skočila sa zgrade koliko mi je bilo teško kada smo se Gaj i ja rastali - rekla je pjevačica u intervjuu koji je dala samo nekoliko dana nakon što je britanski reditelj otkrio da i dalje voli "idiota Madonu".

Poslije razvoda joj teško pada i to što su njeni sinovi "trenutno sa ocem u Velikoj Britaniji".

- Život je prilagođavanje. Roko i Dejvid nisu sa mnom i veoma mi je teško da se izborim sa činjenicom da nisu sva djeca na broju - rekla je Madona.
Pjevačica se osvrnula i na trenutnu muzičku scenu i otkrila ko bi mogao da "uđe u njene cipele".

- Volim  Lejdi Gagu  jer vidim sebe u njoj - rekla je Madona o pjevačici sa kojom se nedavno "potukla" u jednoj emisiji.
Ona dodaje da nikada nije bila ekspert za procjenu pjesama koje bi mogle postati hitovi.

- Za neke pjesme koje sam otpjevala mislila sam da su apsolutno "retardirane", a one su postale vanvremenski hitovi! Sve idiotske pjesme su postale hitovi! - kaže Madona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana