Luksuz prštao na slavlju Dragane Mirković

Agencije
Luksuz prštao na slavlju Dragane Mirković

Folk zvijezda Dragana Mirković i njen suprug Toni Bijelić priredili su protekle nedjelje dvostruko slavlje u Beču u čast svog sina Marka Bijelića.

Nakon što je upriličen vjerski obred "firmung", čin različit od krštenja, koji na svojevrstan način označava zrelo prihvatanje odluke o ulasku u hrišćansku vjeru, obilježen je i njegov veličanstveni školski uspjeh budući da je nedavno primljen na bečku HAK akademiju.

Slavljenik se, po očevoj  želji, na parti u hotel "Ritz - Carlton" dovezao "Rolls Royce" limuzinom za šest osoba.

Dio slavlja upriličen je i na terasi hotela sa koje se pruža prelijep pogled na austrijsku prestonicu.

Na terasi, na zapravo čitavom krovu, gosti su uživali u koktelu, ali ručak je uvijek prijatniji u zatvorenom, pa su se zvanice zajedno sa domaćinima spustili u salu u kojoj su ručali, a koja je bila ukrašena natpisima: "Marko, srećan firmung!" Logo firmunga je bijeli golub sa raširenim krilima koji je bio izvezen na ikebani sa zeleno-bijelim cvijećem postavljen na svaki gostinjski sto. Bife je bio fantastičan, kao i hrana i kokteli nakon čega su se gosti vratili na krov hotela koji je kompletno aranžiran za proslavu. Na svakom stolu stajala je karta pića sa srebrnim logom hotela. Sa unutrašnjih strana duplih korica stajalo je: "Marko, srećan firmung", u potpisu kolektiv "Ritza" što znači da je sve štampano specijalno za ovo dešavanje. Time su porodici Dragane Mirković ukazali veliku čast.

Pored svakog tanjira stajala je kartica, nalik klasičnoj restoranskoj kartici za hranu, ali sa riječima dobrodošlice, Markovom slikom i datumom dešavanja koju su ljudi mogli da ponesu za uspomenu....

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana