Luis ostavio Nikol zato što je željela djecu

Glas Srpske
Luis ostavio Nikol zato što je željela djecu

Vozač "formule 1" Luis Hamilton i pjevačica Nikol Šercinger raskinuli su četvorogodišnju vezu zbog toga što Luis nije želio djecu, piše "Metro".

Vjerovalo se da se par razišao zbog previše obaveza, ali izgleda da je Hamilton kriv za sve. Nikol (33) je, naime, željela dati novu dimenziju njihovoj vezi i osnovati porodicu, ali 26-godišnji vozač "formule 1" je to navodno odbio, jer još nije spreman za djecu.

- Bila je Luisova odluka da se raziđu, jer je ona željela više od onoga što on trenutno može da joj ponudi - kazao je prijatelj blizak paru.

Iako je Hamilton sam inicirao razlaz, otkrio je da teško podnosi razdvojenost od Nikol.

- Nikada nije lako preboljeti raskid - kazao je prije nekoliko dana, te dodao da su on i Nikol ostali dobri prijatelji.

Ni pjevačici nije ništa lakše, tvrde njeni prijatelji. No, krcat raspored i poslovne obaveze ne dozvoljavaju joj da previše razmišlja o svemu što se dogodilo.

Samo dan nakon što su portparoli pjevačice i vozača "formule 1" saopštili da se par rastao, mediji su otkrili identitet novog momka Nikol Šercinger.

Američka pjevačica je, navodno, u romantičnoj vezi sa Velšaninom Stivom Džonsom, voditeljem šou programa "X Factor" u kojem je Nikol jedan od sudija.

Britanski "Dejli miror" piše da je Džons izjavio da se on "brine o Nikol poslije raskida". Mediji pišu da je Nikol bila slomljena poslije raskida sa Hamiltonom, te da je utjehu našla u Stivu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana