Lotar Mateus se razvodi

Glas Srpske
Lotar Mateus se razvodi

Njemački fudbalski trener Lotar Mateus se četvrti put razvodi jer ga je sadašnja supruga, ukrajinska manekenka Kristina Lilijan, prevarila.

Nijemac je bio šokiran kada su tabloidi objavili slike na kojima se vidi njegova četvrta supruga Kristina (27) u zagrljaju sa biznismenom iz Monaka. Lotar je za njemački "Bild" izjavio da je veoma tužan, kao i da je razvod neminovan. Mateus i ukrajinska manekenka su se vjenčali početkom prošle godine, ali izgleda da su njihovom braku odbrojani dani. Ništa čudno s obzirom na to da je Kristina snimljena kako se na jahti negdje u blizini Sardinije ljubi sa muškarcem koji se navodno zove Mateo i bogati je poslovni čovjek iz Monaka. Inače, Kristina, koja je na Sardiniju otputovala privatnim avionom, suprugu je rekla da tamo ide zbog posla.

- Veoma sam razočaran jer bih za svoju suprugu uradio sve. I kada smo prije pola godine počeli da živimo odvojeno, pomogao sam joj da opet stane na svoje noge. Posao manekenke je njen san. Veoma sam tužan i sve mi ovo teško pada - ispričao je Mateus za "Bild" i dodao da je u međuvremenu razgovarao sa ženom o fotografijama, kao i da su njih dvoje zaključili da je vrijeme da svako krene svojim putem.

Još otkako su se upoznali 2007. na "Oktoberfestu", Lotar i Kristina su se često svađali i mirili. Prvi put su se porječkali u februaru 2008. godine, zatim i pomirili, a početkom 2009. su se vjenčali u Las Vegasu. Međutim, ubrzo su nastavili po starom. Novu godinu su dočekali odvojeno, Lotar u luksuznom hotelu u Moskvi, a Kristina s prijateljima u austrijskom skijalištu Kicbilu. Tada su tabloidi objavili da je mlada manekenka vrijeme provodila zavodeći sina izvjesnog milionera iz Minhena. Inače, Mateus je Kristinu upoznao još dok je bio u braku sa Marijanom Kostić, koju je upoznao dok je bio trener Partizana. Poslije godinu dana njih dvoje su se i definitivno razveli - početkom 2009. godine.

Lotar Mateus se prvi put oženio 1981. sa Silvijom, sa kojom ima dvoje djece: Alisu i Violu. Nakon što se 1992. razveo od Silvije, oženio se sa švajcarskom voditeljkom Lolitom Moreno, s kojom ima sina Lorisa. Od nje se razveo 1999, a u braku sa Marijanom Kostić bio je od 2003. do januara 2009, poslije čega se i četvrti put oženio, ovoga puta sa Kristinom Lilijan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana