Loren Skot ostavila Džegeru 9 miliona dolara

Agencije
Loren Skot ostavila Džegeru 9 miliona dolara

Američka modna dizajnerka Loren Skot, koja je 17. marta počinila samoubistvo tako što se objesila u svom stanu u Njujorku, ostavila je svu svoju imovinu životnom partneru Miku Džegeru.

Naime, dan nakon sahrane, otvoren je njen testament u kome stoji da svo svoje bogatstvo, vrijedno devet miliona dolara, ostavlja frontmenu Roling Stonsa.

"Sav svoj nakit, odjeću, namještaj, automobile i ostale lične predmete, kao i nekretnine, ostavljam Majklu Filipu Džegeru", piše u oporuci sastavljenoj u maju prošle godine.

Kako prenosi Njujork Post, samo stan od 220 kvadratnih metara, koji je Skot posjedovala na Menhetnu, procijenjen je na osam miliona dolara.

Dizajnerka, koja je za života "oblačila" brojne holivudske zvijezde, jasno je poručila da ne želi ništa da ostavi svom bratu i sestri.

Možda se zato na njenoj sahrani u Los Anđelesu pojavio samo njen brat dok je njena sestra Džen optužila Mika Džegera da je od sprovoda napravio "medijski cirkus", ne dopustivši porodici da se dostojno oprosti od pokojne Loren.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana