Lorde oporavljena od bolesti Holivuda

Agencije
Lorde oporavljena od bolesti Holivuda

Popularna pjevačica Lorde u intervjuu za magazin "Rolingstoun", na čijoj se naslovnoj strani našla, objašnjava da je naziv njenog novog albuma "Melodrama" nadahnut emotivnom krizom kroz koju je prošla.

Mlada muzičarka sa Novog Zelanda kaže da je jednog jutra shvatila da je sve ono kroz šta je prošla nakon raskida veze bilo upravo to - melodrama. I tek onda je shvatila da ponovo ima o čemu da piše i da pruži nešto novo svijetu, umjesto da je objavila novi album onda kada su to svi očekivali. Ona je morala da provede neko vrijeme sa prijateljima i porodicom i zaboravi sav onaj paralelni univerzum koji joj je Holivud donio. Novi album pojaviće se 16. juna, a njeni fanovi ne zaboravljaju da je slavni Dejvid Bouvi njene pjesme opisao kao "muziku sutrašnjice".

- Razmišljam o životu u pozajmljenom "guči" odijelu za fotografisanje - napisala je Lorde uz posljednju objavljenu fotografiju na "Instagramu".

Da nije ljubitelj glamura i medijske pažnje, pjevačica je dokazala još na početku karijere. Njen bivši momak, mladi fotograf azijatskog porijekla James Lonje bio je sve samo ne Holivud. Njihove zajedničke fotografije tako su neusklađeno izgledale među ostalim paparaco fotkama na stranicama žute štampe. Njih dvoje su bili dvoje klinaca koji su se voljeli bez (veoma dobro plaćenih reklamnih) "starbaks" kafa za ponijeti u rukama, bez "šanel" torbi ili "tifani" nakita.

Raskid je, kaže, teško podnijela, ali nije o tome govorila u popularnim magazinima ili TV emisijama. Ona je, prema sopstvenom priznanju, odlazila nasumično po klubovima i plesala po cijelu noć, među gomilom ljudi koji bi možda samo pomislili da je ona neko ko liči na djevojku koja pjeva "Royals".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

© AD "Glas Srpske" Banja Luka, 2018., ISSN 2303-7385, Sva prava pridržana